Vil du  skabe en dybere bevidsthed omkring dig selv, og lære både dig selv og andre at kende i et fortroligt rum?

Refleksionsforløbet handler om at skabe bevidsthed, refleksion og dybe samtaler mellem mennesker på et fortroligt niveau. 

Du kommer til at lære dig selv bedre at kende, samtidig med at du skaber en fortrolig cirkel med de andre deltagere på forløbet.

Vi bruger 6 torsdage på at dykke ned i 6 forskellige spørgsmål fra mine refleksionskort ‘Tanke – Følelse – Refleksion’. Med hvert spørgsmål får den enkelte deltager både reflekteret over egne tanker og holdninger til emnet, men hører også hvordan andres perspektiver er på de enkelte spørgsmål.

Vi deler vores tanker og ideer i et åbent og fortroligt rum uden nogen dømmende adfærd.

Vi mødes nedenstående torsdag aftener fra kl. 18.30-21.00 i lokalerne ‘Den Grønne Dal’ lige ved Grøndal S-togsstation.

D. 7. marts, d. 28. marts, d. 11. april, d. 25. april, d. 2. maj samt d. 16. maj. 

Inden første aften vil du have fået tilsendt/udleveret refleksionskortene ‘Tanke – Følelse – Refleksion’, samt hvilke specifikke spørgsmål de enkelte dage kommer til at omhandle, dertil en introduktion til hvordan du kan bruge kortene ud over kurset.

Hver aften starter med at jeg introducere emnet for aftenens spørgsmål, hvorefter I hver især har muligheden for at fortælle om jeres indgangsvinkel til spørgsmålet, samt jeres svar på det enkelte spørgsmål. Du vælger selv fra gang til gang om du vil have at de andre i gruppen kommer med kommentarer til dine besvarelser.

Vi skaber en bredere forståelsesramme for de enkelte temaer og for hinanden som mennesker.

Det praktiske

Datoerne: D. 7. marts, d. 28. marts, d. 11. april, d. 25. april, d. 2. maj samt d. 16. maj. 

Lokation: Den Grønne Dal – Godthåbsvej 182, 2720 Vanløse

Prisen for forløbet er 2499,-

Hvis du har behov for at dele betalingen op, så finder vi ud af det.

For at købe din plads på kurset, skal du kontakte mig på mail Diana@Induna.dk eller på telefon 40 50 60 25 (læg en besked, så ringer jeg tilbage).

Når du vælger at købe noget hos mig, giver jeg 10% af overskuddet til velgørenhed. Efter din præference donerer jeg enten til Scleroseforeningen eller til Kræftens Bekæmpelse.