Bogen ‘mine dybe tanker’ er skrevet og udgivet af min veninde Lise Damkjær og mig. Det har vi gjort, da vi mener det er vigtigt at vi gør os tanker om det vigtige i livet – og helst dybe tanker, som skaber refleksion.

I bogen finder du 60 gode spørgsmål til refleksion. Du har plads til at skrive dine tanker om det enkelte spørgsmål ned, samtidig med der er en hyggelig tegning på hver side, som kan farvelægges, eller hvad du har lyst til, mens du tænker over spørgsmålet.

Du kan vælge at bruge bogen ved at svare på spørgsmålene et af gangen i den rækkefølge de kommer i, i bogen – Eller du kan vælge et tilfældigt spørgsmål. Du kan vælge at det er en bog du har med i tasken og bruger, når du får lyst til refleksion i din hverdag, eller du kan bruge den som en del af et morgenritual. Det samme spørgsmål kan sagtens svares på flere gange, da svaret ofte kommer an på, hvor man er i livet og hvordan man har det på den givne dag.

Du kan også bruge bogen som gave til en ven eller veninde, så I kan svare på spørgsmålene sammen – Eller måske som en mere betydningsfuld værtindegave.

Har du lyst til at gå lidt dybere, kan du også vælge at tilmelde dig mit refleksionsforløb, som tager udgangspunkt i bogen.

 

Bogen koster 129,- og kan bestilles ved at skrive til mig på Diana@induna.dk

 

Når du vælger at købe noget hos mig, giver jeg 10% af overskuddet til velgørenhed. Efter din præference donerer jeg enten til Scleroseforeningen eller til Kræftens Bekæmpelse.