“InDuna” betyder vejleder på Zulu, og det er netop hvad jeg håber min virksomhed og jeg kan blive for dig.

Nogen gange tager det lang tid at nå frem til det, som er helt rigtigt for en. Man skal teste en masse ting af før man finder lige netop det, som virker for en.

Det har i høj grad også været tilfældet for mig. Jeg har været omkring mange forskellige ideer og forretningskoncepter, før jeg har fundet det jeg brænder for. Jeg har altid vidst at det handlede om at hjælpe andre på en eller anden måde, men det har været svært at finde lige den rette vej for mig.

Men den har jeg fundet nu. Med InDuna, mine bøger, spørgsmålskort og andre spændende tiltag, vil jeg hjælpe andre med at skabe refleksion og fokus på dem selv og med at huske at man selv er den vigtigste i sit eget liv, uanset omstændighederne. Hvis man ikke har fokus på sig selv, kan man ikke hjælpe andre optimalt.

Min rejse i denne retning startede da jeg mødte Lise Damkjær, som er et fantastisk menneske. Det har ført til større selvindsigt og bogudgivelse – og nu til spørgsmålskort, workshop og behandlinger – alt sammen med fokus på at huske sig selv og behandle sig selv bedre.

 

Jeg glæder mig til at vejlede og hjælpe dig 🙂

 

Du er altid mere end velkommen til at kontakte mig på Diana@InDuna.dk

/ Diana