workshop - del din viden med verden

Kom godt i gang med dit hjerteprojekt

Har du et brændende ønske om at formidle dine erfaringer og dele din viden med andre? Så er du ikke alene.

Med denne workshop Del din viden med verden, kommer du godt igang med dit hjerteprojekt. Vi ser nærmere på både medier og målgrupper, og netop det helt unikke du har at fortælle. Jeg hjælper dig derefter med at lave en overskuelig plan over processen, så du kan tage de første vigtige skridt mod at gøre din drøm til virkelighed.

Del din viden med verden workshoppen får du:

 • En indsigt i fordele og ulemper ved medierne: Bøger, blog, podcast, video m.m.
 • Større klarhed omkring din målgruppe.
 • En forståelse for hvilke mekanismer der gør sig gældende for at gå fra ide til handling og dermed få din viden ud i verden.
 • Værktøjer og hjælp til at skabe den plan der skal til for at hjælpe dig rigtigt i gang med at dele din viden og dine erfaringer med verden.
 • Sparring på din idé og plan.

Du finder de praktiske oplysninger nederst på siden

Denne workshop er for dig der ønsker at:

 • finde ud af hvilket medie (bog, blog, podcast mv.) og evt. platform som passer til dit projekt
 • få styr på alle de små skridt der er i det overordnede projekt 
 • få hjælp til processen og skabe overblik
 • få lavet en plan for hvordan du bedst kan dele dine erfaringer
 • dele dine erfaringer med andre for at hjælpe dem nemmere igennem de udfordringer du selv har siddet med

Denne workshop er IKKE for dig hvis:

 • du søger hjælp til at udforme selv indholdet
 • du ønsker at lære at skrive
 • du allerede har 100% styr på dit projekt og din plan for hvordan du skal nå dit mål

Workshoppen

Forberedelse

Ved tilmelding til workshoppen vil du modtage et link til en lille opgave omkring tidsforbrug som du skal lave inden vi ses til workshoppen.

Opgaven vil tage omkring 30 minutter og kan laves samlet på en gang eller hen over en uges tid.

På dagen

Vi starter dagen med at sige velkommen og byde på lidt frugt, nødder samt the og kaffe.

Vi vil i løbet af dagen arbejde med en blanding af oplæg, fokus på din proces, samt snakke både i plenum og i grupper – Du er aktivt deltagende dagen igennem og arbejder med dit eget projekt.

Vi kommer bl.a. omkring følgende:

 • Hvordan skaber du overblik over dit projekt
 • Hvilket medie og strategi skal du bruge
 • Hvordan skaber du en plan der holder
 • Det første skridt for at komme i gang med dit projekt
 • Hvad vil det betyde for dig at nå i mål
 • Vigtigheden af et support system (cheerleaders)

Du vil også efterfølgende have mulighed for at modtage hjælp og sparring til din plan.

Andre tilmeldte kursister siger:

“Jeg har valgt at melde mig til fordi to ting:

1) jeg har altid haft en drøm om at skrive en bog, men jeg mangler den konkrete know-how der gør mig i stand til at sætte mig ned og gøre det og

2) jeg kender Diana som en empatisk, dygtig og grundig formidler – der ikke kun kigger på ét aspekt af den rejse jeg snart skal begive mig ud på. Det betyder at jeg har tiltro til at hun har de redskaber der skal til, for at jeg kan nå i mål med mine drømme.”

Rikke H. Nielsen

Ejer, strukturliv.dk

“Jeg har valgt at deltage på Dianas workshop, fordi det kan skabe en commitment for mig til at komme i gang med mit bog projekt, så det ikke bare er en drøm som aldrig går i opfyldelse.”

Elvah

Ejer, MomFidence

Diana Lund Nordstrøm 

Jeg hedder Diana og har selv brugt de ting jeg underviser i på workshoppen til at nå i mål med flere af mine egne hjerteprojekter. Bl.a. min bog Jeg er også vigtig – Husk dig selv som pårørende, podcasten Jobeksperten, samt mine auktioner for velgørenhed. 

Mit næste hjerteprojekt er at hjælpe dig med at få dit hjerteprojekt ud, så du kan dele det med verden i den form som passer bedst til både dig og din målgruppe. Begge dele er nemlig væsentlige i forhold til at nå i mål med drømmen om hjælpe andre via egne erfaringer.

Tidligere har jeg hjulpet andre i gang med deres hjerteprojekter i form af bl.a. bøger, kurser og virksomheder via 1:1 vejledning. Det er denne erfaring og viden jeg nu gerne vil dele med dig i workshop form, så jeg kan hjælpe endnu flere med at dele deres livserfaring og historier med verden.

Ud over at være forfatter og foredragsholder er jeg også uddannet med en kandidat i branding og kommunikation, har en NLP practitioner uddannelse, samt en uddannelse i Direct Navigation (C) hypnose.

Det er vigtigt for mig at arbejde med de ting som giver en gnist, og betyder noget for mig. Steder hvor både jeg selv og andre kan drage nytte af de projekter jeg laver. Det er det som driver mig, og sammen med min evne til at involvere andre kommer jeg i mål med de vigtige projekter.

Mit næste hjerteprojekt er som sagt at hjælpe DIG med at komme i mål med netop det projekt som dit hjerte banker for.

Jeg glæder mig til at hjælpe dig.

Diana
Jeg er også vigtig, bog

Jeg udgav bogen ‘Jeg er også vigtig – Husk dig selv som pårørende‘, da jeg selv havde brug for den, men ikke kunne finde den. Mit drive for dette hjerteprojekt blev at hjælpe andre som står i den samme situation som jeg selv har stået i som pårørende til langvarig alvorlig sygdom

Nogle af de ting som jeg gjorde stor brug af da jeg skrev bogen, og som vi kommer til at arbejde med på workshoppen er tidslinjer og arbejdsprocesser. 

Jobeksperten

Et af de første større projekter jeg selv har kastet mig ud i er min podcast Jobeksperten.

Det var og er i den grad et hjerteprojekt, selv om jeg ikke vidste det da jeg startede det. Det er til gengæld et at de projekter hvor jeg gang på gang kan se hvor meget det betyder at have en plan og en proces omkring mine projekter – Det vil jeg selvfølgelig også dele med dig på workshoppen.

Velkommen til auktionsgruppen

Da velgørenhedsløbet YOURUN blev aflyst i 2020 grundet udefrakommende omstændigheder valgte jeg at gøre noget for at samle ind til Scleroseforeningen alligevel.

At samle ind til scleroseforeningen er i høj grad et hjerteprojekt for mig, da min mand lider af sygdommen. Derfor blev dette også meget mere personligt end bare en almindelig indsamlingsdag til et godt formål.

Jeg oprettede Auktioner for velgørenhed, hvor jeg sammen med store dele af mit netværk fik samlet 70.000 kr. ind til foreningen.

Det praktiske

TidspunktLørdag d. 4. februar klokken 9.00 – 16.00 

Sted – Vibevej 20 – KBH NV

PrisIntropris 499,-

FrokostDu kan tage din egen frokost med (der er mulighed for opbevaring i køleskab). Der ligger også et pizzaria lige overfor, samt andre muligheder i nærheden. 

ParkeringsmulighederDer er mulighed for parkering nedenfor, samt ca 10 min gang til Nørrebro st. OBS der er en del vejarbejde på gaden, så kom gerne lidt i god tid. 

 

Når du køber din plads på workshoppen, godkender du samtidig handelsbetingelserne.