+0045 40 50 60 25 Diana@induna.dk

Ressourcer

Når du starter din egen business er der mange programmer og abonnementer som der vil være smarte for dig at have. Nogle findes i gratis udgaver, andre betaler du en smule for. 

Jeg har lavet denne side, for at give dig et overblik over hvilke ressourcer der kan være gode at kende og have når du starter ud. Det du finder på denne side er som udgangpunk produkter og services jeg selv bruger eller har brugt.

 

Nogle af linksne på denne side er affiliate links – Det betyder at jeg tjener en lille provission hvis du bruger mit link når du skriver dig op til en service og/eller køber et produkt. Det er ikke noget som koster dig ekstra, og i nogle tilfælde har jeg endda mulighed for at give dig en bedre deal hvis du bruger mit link. 

Canva er et program/en side du kan bruge til at lave dit grafiske arbejde. Om du skal lave en præsentation eller billeder til dine sociale medier, så kan du bruge Canva.

Der findes både en betalt og en gratis udgaver, og jeg vil sige at du kommer rigtig langt med den som er gratis. Selv har jeg valgt at betale for pro udgaven, da det bl.a. giver mulighed for at fjerne baggrunden på et billede med et enkelt klik og for at ændre størrelsen på dine billeder. 

 

Denne side hjælper dig med at blive fundet bedre i søgemaskinerne – Google, Bing mm. Du kan se hvilke ting der er smarte at rette til på din side i forhold til SEO. Du kan også bruge den til at finde ud af hvilke søgeord der er smartest at bruge for dig for at positionere dig bedst muligt. 

Dermed sagt at du også kan bruge siden til at holde øje med dine nærmeste konkurrenter og hvilke søgeord de bruger.

Som en start får du en 14 dages gratis prøve, og med den kan du nå virkelig langt i forhold til bl.a. din SEO optemering. Du kommer til at lære hvilke ting der er smarte at huske når du opretter nye sider på sit website bl.a.

Dette er et affilliate link, og hvis du bruger koden INDUNA, får du 15% rabat på dit abonnement hvis du vælger at oprette dig efter de 14 dage. 

Når du starter din virksomhed er noget af det vigtigste du skal igang med at bygge din mail liste, og til det skal du bruge en mailudbyder. Her har jeg valgt at går med Mailerlite fordi de til en start har alle features i deres gratis udgave. Bl.a. automation, som jeg synes er vigtigt. 

Samtidig synes jeg deres layout er brugervenligt og overskueligt. 

Dette er et affiliate link.