Ressourcer

Når du starter din egen forretning eller klinik er der mange programmer og abonnementer som kan være med til at gøre det nemmere for dig i hverdagen. Nogle findes i gratis udgaver, andre betaler du en smule for.

Jeg har lavet denne side, for at give dig et overblik over hvilke programmer mm. der kan være gode at kende og have når du starter ud. Det du finder på denne side er som udgangpunk produkter og services jeg selv bruger eller har brugt.

Hvis du tænker der er noget som mangler på listen, så skriv endelig til mig. 

 

Nogle af linksne på denne side er affiliate links – Det betyder at jeg tjener en lille provission hvis du bruger mit link når du skriver dig op til en service og/eller køber et produkt. Det er ikke noget som koster dig ekstra, og i nogle tilfælde har jeg endda mulighed for at give dig en bedre deal hvis du bruger mit link. 

Canva er et program/en side du kan bruge til at lave dit grafiske arbejde. Om du skal lave en præsentation eller billeder til dine sociale medier, så kan du bruge Canva.

Der findes både en betalt og en gratis udgaver, og jeg vil sige at du kommer rigtig langt med den som er gratis. Selv har jeg valgt at betale for pro udgaven, da det bl.a. giver mulighed for at fjerne baggrunden på et billede med et enkelt klik og for at ændre størrelsen på dine billeder. 

Dinero er det regnskabsprogram jeg selv burger. Det er nemt og overskueligt at bruge, og vælger du pro-udgaven (der er også en rigtig fin gratis version), har du både god chat support, samt mulighed for at tage billeder af dine kvitteringer direkte fra deres app. 

Jeg vil anbefale at du evt. kigger på at få tilrettet kontoplanen så den passe til din forretning. 

Når du starter din virksomhed er noget af det vigtigste du skal igang med at bygge din mail liste, og til det skal du bruge en mailudbyder. Her har jeg valgt at går med Mailerlite fordi de til en start har alle features i deres gratis udgave. Bl.a. automation, som jeg synes er vigtigt. 

Samtidig synes jeg deres layout er brugervenligt og overskueligt. 

Denne side hjælper dig med at blive fundet bedre i søgemaskinerne – Google, Bing mm. Du kan se hvilke ting der er smarte at rette til på din side i forhold til SEO. Du kan også bruge den til at finde ud af hvilke søgeord der er smartest at bruge for dig for at positionere dig bedst muligt. 

Dermed sagt at du også kan bruge siden til at holde øje med dine nærmeste konkurrenter og hvilke søgeord de bruger.

Som en start får du en 14 dages gratis prøve, og med den kan du nå virkelig langt i forhold til bl.a. din SEO optemering. Du kommer til at lære hvilke ting der er smarte at huske når du opretter nye sider på sit website bl.a.

Book et gratis møde

Book mig til en 20  min gratis sparring, og lad os finde ud af hvordan vi kan få dine business drømme til at gå i opfyldelse.

6 + 8 =

Induna.dk

Følg Induna

Kontakt

e-mail: Diana@InDuna.dk

Tlf: 40506025