Forretningshypnose 

Jeg arbejder med soloselvstændige og ledere, og hjælper dem med at overkomme deres begrænsende overbevisninger. Min hypnose er baseret på Direct Navigation© metoden, og er en blanding af hypnose og en coachende tilgang til dig som klient. 

Med denne metode arbejder vi med det underbevidste ubevidste sind, så vi kan skabe nogle gode og hurtige ændringer mod det resultat du søger. Vi tager udgangspunkt i redskaber fra både NLP’ens og hypnosens verden, for at skabe den mest effektive behandling muligt.

Det handler om at hjælpe dig med at fjerne dine blokeringer, men på en måde så det føles som det mest naturlige i verden efterfølgende. Se blandt andet her hvad nogle af mine tidligere klienter har sagt. 

Det var dejligt at lægge mærke til at jeg snakker om den begrænsende overbevisning i datid, som noget helt naturligt.

Jeg har lyst til at arbejde, og SÆLGE mine produkter! sådan at jeg har lyst til salget, som jeg ellers hader.

Amie

Momfidence

Mærkede ikke nogen forandring i timerne efter, men har lige postet et opslag på min side, en proces jeg har været lang tid om at komme igang med.
Jeg gjorde det som det mest naturlige, så der er helt sikkert rykket noget på min tilgang til at reklamere for mig selv. Og det føles helt klart som sådan en underbevidst ændring.

Behandler

Book et afklarende møde

De kan skrive her for at booke et afklarende møde om hvor vidt hypnose kunne være noget for dig. 

Skriv her i formen hvad du gerne vil arbejde med i din hypnose. 

13 + 9 =

Induna.dk

Følg Induna

Kontakt

e-mail: Diana@InDuna.dk

Tlf: 40506025