Medlemsbetingelser

Disse betingelser er gældende for medlemskaber oprettet fra Januar 2021 og gældende for alle øvrige medlemmer fremadrettet.

 • §1. Generelt

Ved oprettelse af medlemskab under virksomheden InDuna accepter medlemmet (herefter: ”du”) disse medlemsbetingelser. Du accepterer også InDuna’s til enhver tid gældende persondatapolitik. Ligeledes giver du dit samtykke til, at InDuna må sende dig servicemails, hvis formål er at orientere dig om ændringer i dit medlemsskab etc.

 • §1a. Personlige oplysninger

For at kunne tegne et medlemskab ved InDuna skal du ved indmeldelse oplyse: navn og e-mailadresse.

Information omkring ændringer af dit medlemskab, fakturering og sagsbehandling vil som hovedregel blive fremsendt til den e-mailadresse, du har oplyst ved indmeldelse. Oplyser du ikke en gyldig e-mailadresse ved, forbeholder InDuna sig retten til at afvise dit ønske om medlemskab.

 • §1b. Misbrug

Medlemskabet er personligt, og det må ikke benyttes af andre end dig. Ved misbrug af medlemskab har InDuna retten til at opsige dit medlemskab, eller opkræve ekstra betaling i forhold til misbruget.

 • §1c. Kontaktoplysninger

InDuna opbarer dine kontakt oplysninger og ønsker til enhver tid at have de opdaterede oplysninger. Skulle dine kontaktoplysninger ændres, bedres du skrive til diana@induna.dk og informere om dette. 

 • §2. Medlemskab

Du kan altid få en beskrivelse af gældende medlemskab ved at skrive en mail til diana@induna.dk

 • §3. Varighed

Et medlemskab er løbende og fortsættes til det opsiges i henhold til §7.

 • §4. Betaling
 • §4a. Løbende medlemskab

Ved oprettelse af et løbende medlemskab betaler du på dagen for oprettelse for de første 30 dages medlemsskab og igen 30 dage senere – osv. 

 • §4b. Moms

Betaling for medlemskab er momspligtigt. Prisen for dit medlemsskab oplyses inkl. moms på den kvittering, som du modtager pr. mail.

 • §5. For sen betaling

Betaler du ikke den løbende ydelse for medlemskabet til den aftalte tid, og/eller afvises dit kort op til flere gange udsender InDuna et rykkerbrev til dig (over mail eller messenger), hvor du bedes opdatere dine betalingsoplysninger. Betaler du ikke senest 10 dage efter den angivne forfaldsdato, har InDuna ret til at ophæve medlemskabet uden varsel, og InDuna forbeholder sig retten til straks at opkræve beløbet for den resterende del af den relevante betalingsperiode.

 • §6. Prisændringer

Prisændringer vil blive offentliggjort på InDuna.dk. Ønsker du ikke at opretholde dit medlemskab som følge af prisændringerne, er du berettiget til at opsige dit medlemskab efter proceduren i §7. Prisen du betaler for dit medlemsskab er en livstidspris, og evt. prisændringer vil derfor ikke påvirke den pris du betaler som vedvarende medlem.

 • §7. Opsigelse af medlemskab

Du kan til enhver tid opsige medlemskab hos InDuna pr. dags dato. Din adgang til facebookgruppen fjernes umiddelbart efter, at din opsigelse er modtaget. Du opsiger dit medlemskab ved at sende en mail til diana@induna.dk, med emnet opsigelse.  Mailen skal indeholde oplysninger om for- og efternavn samt en tilkendegivelse om at opsigelse ønskes.

Din opsigelse er gældende fra den dag, InDuna modtager din opsigelse. Såfremt der opstår tvivl om, hvorvidt et medlemskab er opsagt, skal du kunne bevise, at der uomtvisteligt er sket en opsigelse. Opsigelser modtages ikke på forhånd – kun opsigelser der ønskes dags dato.

Eventuelle spørgsmål bedes rettes til Diana@induna.dk 

Induna.dk

Følg Induna

Kontakt

e-mail: Diana@InDuna.dk

Tlf: 40506025